Groep B: Arsenal en Schalke vechten om plaats 1

Groep B: Arsenal en Schalke vechten om plaats 1
Foto: © SC

Arsenal krijgt vanavond Schalke 04 over de vloer. De twee clubs hebben na twee wedstrijden al een kloofje geslagen met Olympiakos en Montpellier en lijken onder elkaar de tickets voor de volgende ronde te gaan verdelen.

Arsenal en Schalke zijn nog ongeslagen in groep B, maar de Duitsers moesten in de slotfase van het duel tegen Montpellier wel nog een 2-2-gelijkspel toestaan. Arsenal won zowel tegen Olympiakos en Montpellier en staat nu voor de eerste grote test van de groepsfase.

Na de flauwe prestatie tegen Norwich verwacht Arsène Wenger een reactie van zijn spelers. "Ik heb vertrouwen in het karakter en de vechtlust van mijn spelers, maar ik vraag me af of we mentaal klaar waren voor Norwich. Hoe moeten we reageren? Hopelijk met een goede prestatie tegen Schalke", aldus de Franse manager.

Montpellier en Olympiakos van hun kant strijden om de derde plaats. Beide ploegen moeten winnen als ze nog een rol van belang willen spelen voor de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League.

Wat denkt UNIBET over Arsenal-Schalke?

Arsenal en Schalke zijn aan elkaar gewaagd bij de bookmakers. Een gokje bij UNIBET op Arsenal zal wel wat meer geld in het laatje brengen. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg nog tot 31 oktober 100 euro gratis.

Arsenal is de favoriet in de partij en een gok bij UNIBET van 100 euro brengt u 205 euro op terwijl winst van Schalke u toch al 365 euro kan opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties