Mourinho wil versterkingen in januari

Christophe van den Boom
| 18 reacties
Mourinho wil versterkingen in januari
Foto: © SC

Mourinho wil versterkingen in januari. Hij vreest dat hij niet genoeg spelers heeft en zijn tactische experimenten hebben de ploeg ook geen vruchten afgeworpen. De Spaanse krant Sport gaat nog verder en denkt dat Real de competitie mag vergeten.

In het begin van het seizoen vond Mourinho het niet nodig om de rechterzijde van zijn team te versterken, want daar had hij naar eigen zeggen kwaliteit genoeg rondlopen. De feiten weerleggen dat. De Koninklijke kende een trage start in de competitie en lijkt dat nog niet te boven zijn gekomen. Los Blancos hebben acht punten achterstand op leider FC Barcelona.  Ook tegen Dortmund in de Champions League ging de ploeg onderuit. 

De trage start van Real heeft iedereen verrast. Zelfs Mourinho had dat niet verwacht. Volgens het Spaanse Sport is de oefenmeester de teugels kwijt en beginnen zelfs de spelers de coach te wantrouwen. Ook zijn er veel defensieve onzekerheden, fouten op het middenveld en heel wat blessures.

Maar Mourinho zou Mourinho niet zijn als hij geen oplossing had. Hij heeft clubdirecteur Florentino Peréz om versterkingen gevraagd. Modric en Khedira zouden niet fit genoeg zijn om mee te kunnen en daarom moet er iemand bijkomen. Maar de directeur is niet happig op nieuw bloed. Het is afwachten of hij aan de wensen van de Portugees zal voldoen, al lijkt hij weinig keuze te hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties