Reactie Vossen spreekt spelers toe over Ford Genk

Fabian Morren
| 3 reacties
Vossen spreekt spelers toe over Ford Genk
Foto: © SC

RC Genk zette Sporting Lissabon opzij. Een hart onder de riem voor de vele werknemers van Ford die ook fan zijn van de Limburgse club. Jelle Vossen sprak de spelers toe voor de wedstrijd.

Fabian Morren in Genk

Volgens de regels van de UEFA mocht Genk geen rouwband dragen. "Tja, ik ken de regels van de UEFA niet. Volgende week tegen Standard hebben we wel iets gepland", vertelt Vossen. "Voor de wedstrijd heb ik de jongens toegesproken. We wilden de mensen de miserie even doen vergeten."

"De mensen kunnen trots zijn op KRC Genk", zegt coach Mario Been. "Hopelijk gingen de mensen na deze zege met de glimlach naar huis."

"Jelle Vossen had de spelersgroep vooraf toegesproken over de situatie bij Ford", geeft Elyaniv Barda aan. "Als wij die mensen plezier kunnen doen met een zege, is dat geweldig. Je job verliezen is al moeilijk genoeg."

Thomas Buffel hoopte vooraf dat de sluiting geen feit zou worden. "Je hoopt nog ergens op goed nieuws natuurlijk, maar jammer genoeg kwam er dat niet. Dit is heel triestig voor alle betrokkenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties