Sels: "Fans, laat ons niet in de steek"

Fabian Morren
| 18 reacties
Sels: "Fans, laat ons niet in de steek"
Foto: © SC

Matz Sels is boos op een journalist van Het Nieuwsblad. Die schreef iets wat hij na de wedstrijd tegen KV Mechelen helemaal niet heeft gezegd.

Lierse ging met 3-0 onderuit bij KV Mechelen. "Met de onrust van de supporters houden wij ons niet bezig', zou Sels gezegd hebben. "Wij moeten zo goed mogelijk onze taken proberen uit te voeren en we staan nog altijd achter onze coach."

"Ik verslikte me bijna in mijn koffie. Ten eerste heb ik geen interview gegeven aan iemand van Het Nieuwsblad. Wel aan een journalist van Gazet Van Antwerpen. Tijdens dat gesprek kwam er iemand bij staan en die heeft een flard opgevangen van wat ik geantwoord heb", vertelt Sels aan de website van de club.

Oproep
"Natuurlijk is dit een moeilijke periode. Maar daar moeten we met zijn allen doorheen", vervolgt de doelman. "En daarmee doel ik op de hele ploeg, samen met onze supporters. Wellicht hebben we ze net nu, meer dan ooit nodig. Om te beginnen nu woensdag, tegen Club Brugge. Want geloof het of niet, maar die aanmoedigingen helpen ons echt. Die geven ons soms vleugels. Die kunnen maken dat we net iets meer kunnen. Daarom dat ik er hier en nu nog eens op aandring bij onze supporters: laat ons nu niet in de steek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties