Chadli: "Geen kwaliteitsverschil met andere Duivels"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Chadli: "Geen kwaliteitsverschil met andere Duivels"
Foto: © SC

Nacer Chadli is bezig aan een sterk seizoen bij Twente. Een transfer lijkt te wenken, maar in de winterstop wil hij nog niet weg. Na het seizoen overweegt hij sterk een vertrek, want dat acht hij nodig als hij zich verder wil ontwikkelen.

“Als ik nu een goed seizoen draai, zullen er komende zomer meer en betere aanbiedingen komen voor mij. In de winter zijn clubs vaak bezig met problemen op te lossen en minder met bouwen aan de toekomst”, aldus de Rode Duivel in Voetbal internationaal. “Ik wil ergens een normale voorbereiding kunnen doen en de tijd hebben om me aan te passen.”

Chadli wil hogerop. Bij de Rode Duivels speelt hij met ploegmaten uit verschillende competities. “Op training bij de Rode Duivels sta ik tegenover spelers van manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal en Porto en ik voel dat ik niet voor hen onderdoe. Er is geen verschil in kwaliteit en dat prikkelt natuurlijk.”

"Als ik hoor wat spelers als Kompany, Vermaelen, Dembele of Witsel allemaal meemaken in de grote competities, dan wil ik dat ook wel allemaal beleven. Ik heb nu nog een contract voor één jaar. Of ik vertrek dan, of ik blijf nog een seizoen en kan daarna transfervrij de deur uit. Maar dat zal Twente ook niet willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties