"Zaak-Coulibaly weegt niet op mij"

Koen Schaaphok
| 16 reacties
"Zaak-Coulibaly weegt niet op mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samen met zijn ploegmakkers hoopt ook regisseur Hernan Losada dat Beerschot AC de partij tegen Waasland-Beveren winnend zal afsluiten. Als de Antwerpse ploeg weer de boot ingaat, zal ook Losada zich daarvoor moeten verantwoorden.

Beerschot ontvangt zaterdagavond met Waasland-Beveren de hekkensluiter van de competitie. De promovendus slaagt er vooralsnog niet in om te bewijzen de eerste klasse waard te zijn. Een goede kans voor Beerschot om het tij te doen keren dus en dat zal moeten gebeuren, willen de blije gezichten terugkeren bij de spelers van Adrie Koster. Bij Hernan Losada is er geen ontevredenheid op te merken op persoonlijk vlak. "Ik ben echt nog gelukkig op het Kiel. Mijn familie is blij en ik mag voetballen. Bij Ford zijn mensen ontslagen en in New York stierven mensen door een storm. Echt, ik heb geen reden tot klagen."

"Zaak afgesloten"

De Hernan Losada die nog niet zo lang geleden een paar keer goed uit de verf kwam bij Beerschot, lijkt vooralsnog afwezig. Heeft de zaak-Coulibaly daar iets mee te maken? "Die zaak weegt helemaal niet op mij. En als ik al een beetje gefrustreerd rondloop, is dat door de mindere resultaten. Voetbal is een werk van een hele ploeg. Ook al speel ik goed of slecht", aldus de Argentijn tegenover Sporza.

Losada diende inmiddels wel een klacht in bij het parket wegens "slagen en verwondingen" maar verzaakt aan de behoefte om dat verder uit te leggen. "Ik heb daar niks meer over zeggen. Wat mij betreft, is de zaak afgesloten. De club heeft een beslissing genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties