Coulibaly geeft niet op

Koen Schaaphok
| 52 reacties
Coulibaly geeft niet op
Foto: © SC

De passage van Elimane Coulibaly (30) bij Beerschot AC was kort en zijn vertrek memorabel. Na een fysieke ruzie met medespeler Hernan Losada zouden er rake klappen uitgedeeld zijn en einde verhaal voor Coulibaly op 't Kiel. De Senegalese spits ziet het zelf echter anders.

Coulibaly kan er zelf niet goed mee om. Naar eigen zeggen snapt hij de redenen van het bestuur van Beerschot AC niet. "Ik snap er niks van. Deze zaak heeft alleen maar verliezers. Ik lag juist heel goed in de groep. Ik ben perfect opgevangen op het Kiel en had met niemand problemen. De manier waarop ik moest vertrekken, deed veel pijn", aldus Coulibaly tegenover Sporza.

Rechtbank

Ook de persoonlijke levenssfeer van Elimane Coulibaly raakte niet onaangetast uit de situatie. "Mijn ouders hoorden het nieuws in Senegal en waren er niet goed van. Ik heb hen meteen gebeld om hen te troosten. Ook voor mijn vrouw vind ik dit erg", aldus Coulibaly, die niet weet hoe de toekomst eruit ziet? "Nu moeten we eerst een oplossing vinden voor mijn ontslag. Mogelijk voor de rechtbank. Daarover moeten mijn advocaten beslissen. Maar één ding staat vast: ik laat mij niet doen."

Zou menig profvoetballer er niet de brui aan geven na zo’n soap? "Nee. Ik geef nooit op. Ik ben verrast en teleurgesteld over wat er allemaal bij Beerschot is gebeurd. Het lijkt wel een ruzie tussen kinderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties