Reactie Geraerts: "Nu aan nieuwe reeks beginnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Geraerts: "Nu aan nieuwe reeks beginnen"
Foto: © SC

OH Leuven verloor zondagavond met 2-0 van Standard . Karel Geraerts zag zo de goede reeks van vijf gewonnen wedstrijden op een rij beëindigd. De middenvelder kijkt naar de toekomst: "We beginnen gewoon aan nog zo'n reeks."

Sander De Graeve in Luik

Leuven begon niet goed aan de wedstrijd: "We kropen veel te veel achteruit. Volgens mij hadden we te veel respect voor de tegenstander vandaag. We lieten Standard te makkelijk voetballen, ze dwongen weinig kansen af maar waren wel dominant."

Geraerts zag beterschap aan het begin van de tweede helft. "Na de rust hebben we alles van ons afgegooid en zijn we er vol voor gegaan. We hadden wat kansen via kopballen, als daar eentje van binnengaat hebben we een andere wedstrijd. Je zag ook dat Standard tot voor die 2-0 begon te twijfelen. Al bij al hebben ze verdiend gewonnen, onze eerste helft was echt niet goed genoeg, daar moeten we lessen uit trekken."

OHL verliest na vijf opeenvolgende overwinningen, Geraerts relativeert: "We komen inderdaad uit een erg mooie reeks maar we wisten dat het moeilijk zou zijn op Standard. We hebben ook pech dat we het Standard van nu tegenkomen en niet dat van twee weken terug. De nederlaag is vervelend maar we kijken naar de toekomst. We willen aan een nieuwe goede reeks beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties