Pardew: "Aanvaarden rode kaart Coloccini"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Pardew: "Aanvaarden rode kaart Coloccini"
Foto: © SC

Newcastle United-trainer Alan Pardew heeft aangegeven dat de club de rode kaart van Fabricio Coloccini aanvaardt. Volgens de trainer was de uitval op Suarez niet opzettelijk, maar zal de club de kaart niet in vraag stellen.

Newcastle United zag een overwinning door de neus geboord na een prachtig doelpunt van Luis Suarez. De Magpies moesten de wedstrijd met tien spelers afmaken, want kapitein Fabricio Coloccini moest noodgedwongen het veld verlaten na een zware tackle op Suarez.

Alan Pardew ging om uitleg vragen bij de scheidsrechter. “Ik dacht dat Taylor (de scheidsrechter red.) wat opging in zijn emotie en ik wilde hem vragen waarom hij precies rood gaf alvorens hij de beelden kon zien. Hij zei me dat hij het vuil spel vond. Het moraal van de scheidsrechters moet wel vrij laag liggen, na al wat er de laatste tijd verschenen is. We accepteren de beslissing en vonden dat hij een goede wedstrijd floot”, vertelde de oefenmeester na de wedstrijd.

Liverpool had het meeste balbezit, maar Newcastle kwam nooit echt in gevaar, behalve toen Suarez aan de bal kwam. “We misten wat concentratie na de 1-0. We zaten in een comfortabele positie en ik hoopte op een tweede doelpunt. Het doelpunt veranderde alles in de tweede helft. Suarez is een geweldige speler en hij deed ons veel pijn. Als we hem konden stoppen, dan hadden we kunnen winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties