"Iedereen gaat zich VIP voelen"

"Iedereen gaat zich VIP voelen"
Foto: © SC

AA Gent moet in 2013 in het gloednieuwe Arteveldestadion spelen. Volgens commercieel manager Patrick Lips zit de bouw van het nieuwe stadion van de Buffalo's op schema.

Een kleine acht maanden. Zolang hebben de mensen van AA Gent nog om het nieuwe Arteveldestadion klaar te stomen voor 20.000 supporters. Volgens Patrick Lips zijn er vooralsnog geen problemen te bespeuren.

Goesting

“Op voetbalvlak stellen zich daar alleszins weinig tot geen problemen. Als alles normaal verloopt, dan spelen we daar in juli 2013. Vooraf zullen we er ook nog zeker twee testwedstrijden afwerken. Die garantie kreeg ik toch van de aannemer, die me al meermaals geruststelde dat we goed op schema zitten”, aldus Lips aan Sportmagazine.

De Belgische voetbalwereld kijkt met argusogen naar het project van de Gentenaren maar de sponsors zouden de onzekerheid niet aan hun hart laten komen. “Iedereen wil graag meestappen in ons nieuwe verhaal en de partners zijn enthousiast. Het stadion leeft geweldig, we zwengelen constant hun goesting aan.”

VIP

Zelf is Lips volledig overtuigd van het project en hij is dan ook zeer lovend over het uiteindelijke plaatje. “Iedereen zal zich vip voelen! Over de hele breedte en lengte van het stadion krijgen de mensen een grote variatie aan catering, met veel aandacht voor de gezonde voeding. Wij zullen daarbij gebruikmaken van een betaalkaart, cashless payment, hetgeen ze nu bij Genk uittesten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties