Jorgacevic 3-4 weken out

Koen Schaaphok
| 59 reacties
Jorgacevic 3-4 weken out
Foto: © SC

Met doelman Bojan Jorgacevic heeft de overvolle ziekenboeg van Club Brugge er weer een klant bijgekregen. De sluitpost van het Brugse doel vreest drie tot vier weken uit de running te zijn.

Het kan voor Brugge ook moeilijk op een slechter moment komen. Uitgerekend net wanneer er meer spelers in de lappenmand lijken te liggen dan op het veld te staan, moeten ze voorlopig ook de keeper missen. De Serviër is zelf in ieder geval bereid het risico te nemen.

“Ik heb een letsel aan de adductoren en er zit vocht in. De dokters moeten de echo’s nog bestuderen, maar ik vrees drie tot vier weken out te zijn. Ik zou wel risico’s willen nemen en spelen met pijn, maar de medische staf zal dat niet willen”, aldus Jorgacevic tegenover Het Nieuwsblad.

Voor Jesper Jørgensen leek het op hetzelfde verhaal maar hij heeft wat meer geluk. “Mijn enkel zit helemaal blauw na een trap, maar ik kan tegen Waasland-Beveren spelen.”

Kostenplaatje

Hoe ziet de status van Brugge eruit? Jorgacevic, Trickovski, Zimling, Larsen, en Vazquez zijn geblesseerd. Stenman, Dhoest en Meunier bevinden zich op de weg terug. Blondel is fit maar geschorst voor de volgende wedstrijd. Wie de nieuwe trainer van blauw-zwart ook wordt, hij mag vanaf het begin aan het puzzelen slaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties