Abonnees Lokeren mogen iemand meenemen tegen Genk of Cercle

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Abonnees Lokeren mogen iemand meenemen tegen Genk of Cercle
Foto: © SC

Lokeren zit momenteel erg goed in vorm, De Oost-Vlamingen hebben met een 15 op 15 een mooie reeks neergezet en staan momenteel vierde. De club lanceert, om de supporters te bedanken en meer volk te lokken, een nieuwe 1+1 actie.

Elke abonnee mag één supporter gratis meenemen naar de wedstrijd tegen Racing Genk op 2 december of de wedstrijd tegen Cercle Brugge op 26 december. De abonnees kunnen het ticket afhalen in voorverkoop aan het stadion. Op de wedstrijddag zelf kan zo’n ticket niet afgehaald worden.

Het volledige persbericht is hieronder te lezen.

Sporting lanceert 1+1 actie

Na een reeks mooie overwinningen staat Sporting Lokeren waar het thuishoort: stevig in de linkerkolom. De sfeer in en rond het Daknamstadion tijdens de derby tegen Waasland-Beveren alsook de wedstrijd tegen Standard was werkelijk ongelooflijk en daarvoor wil het bestuur van Sporting Lokeren de fans uitdrukkelijk bedanken.

Steeds meer mensen blijken de weg naar het Daknamstadion te vinden en dat kunnen wij als club enkel maar toejuichen. Sporting Lokeren wil dan ook de 1 + 1 voordeelactie aanbieden om deze positieve evolutie verder te versterken.

Elke betalende abonnee seizoen 2012-2013 krijgt de mogelijkheid om één supporter extra gratis mee te nemen naar één van volgende thuiswedstrijden van Sporting Lokeren:

Zondag 2 december om 14u30 tegen KRC Genk

OF

Woensdag 26 december om 14u30 tegen Cercle Brugge

Het extra ticket is verkrijgbaar in voorverkoop (niet op de wedstrijddag) na vertoon van het abonnement op de ticketingdienst van het Daknamstadion.

Twijfel niet langer en laat één gelukkige gratis meegenieten van de unieke sfeer op Daknam!

We gaan samen voor dubbel zoveel sfeer !

Nieuwe openingsuren ticketingdienst (geldig voor de rest van het seizoen)

Woe    :            14u - 19u
Don     :           14u - 19u
Vr        :           14u - 18u
Zat      :           10u - 12u

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties