Boekt België ook tegen Roemenië een resultaat?

Christophe van den Boom
| 18 reacties
Boekt België ook tegen Roemenië een resultaat?
Foto: © SC

De Rode Duivels oefenen vanavond in Boekarest tegen Roemenië. Bondscoach Marc Wilmots wil zijn elftal nog wat schaven en daar is deze vriendschappelijke partij een ideale gelegenheid voor.

Wilmots heeft al enkele namen van zijn basiselftal prijs gegeven. Zo staat Simon Mignolet in doel en neemt Daniël Van Buyten plaats in het hart van de defensie. Op het middenveld opteert de oefenmeester voor de driehoek Defour-Witsel-Fellaini.

De coach is ervan overtuigd dat zijn spelers deze wedstrijd niet zien als tussendoortje. "De spelers hebben honger, want ze weten dat de plaatsjes duur zijn. Ze hebben niet veel kansen om zich te tonen”, verklaarde Wilmots eerder. "Dit is een belangrijke match. We nemen dit heel serieus."

De Duivels zullen de klus moeten klaren zonder Mirallas, Vermaelen en Alderweireld. Eden Hazard is een twijfelgeval. Maar dat is volgens de bondscoach allemaal niet zo heel erg. Nu krijgen andere jongens de kans om zich te bewijzen. 

De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00u. 

Zal België aan het langste eind trekken in deze oefenpartij?

België  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Roemenië daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat België  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 250 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Roemenië strijkt u 270 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties