Urratia: "Llorente gaat nergens heen"

Urratia: "Llorente gaat nergens heen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Athletic Bilbao heeft laten weten dat de club niet van plan is om Fernando Llorente te laten vertrekken in januari. Zijn contract loopt eind dit seizoen af en dus kan de club zijn speler gratis zien vertrekken aan het einde van het seizoen.

“Llorente gaat tijdens de winterstop nergens heen. En we zullen zelf ook niemand naar de club halen”, vertelde voorzitter Jose Urratia. “Aan het begin van het seizoen maakten we de beslissingen op economisch, sportief en filosofisch vlak. Athletic is sterker met Fernando in zijn rangen.”

Vorige zomer liet de speler zich ontvallen dat hij de club liever zou verlaten, maar de clubvoorzitter hoopt dat de speler zich nu volop concentreert op zijn verblijf bij de Basken. “Ik weet niet of de dingen veranderd zijn, maar ik kan enkel voortgaan op wat Fernando ook gezegd heeft. Ik heb dingen gelezen en gehoord waarvan ik niet weet of ze juist zijn. Hij is een belangrijke speler voor ons en de club is dat ook voor hem”, aldus Urratia.

De voorzitter wil de speler liefst zolang mogelijk aan de club binden. “Ik weet niet of hij Athletic de komende maanden nog als prioriteit zal zien. We kunnen enkele hopen dat hij vindt dat wij tegemoetkomen aan zijn sportieve ambities en dat hij zal blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties