Chelsea verliest ondanks doelpunt Hazard

Fabian Morren
| 1 reacties

Chelsea heeft een blauwtje opgelopen bij West Bromwich. Eden Hazard scoorde, maar de Blues gingen toch onderuit. Manchester City won wél vlot.

Chelsea-coach Roberto Di Matteo zat al met het hoofd bij de Champions League van volgende week en gunde een aantal sterkhouders rust. Dat betaalde hij cash, met een nederlaag. West Brom klom op voorsprong langs Shane Long.

Chelsea kwam wel weer langszij via Eden Hazard. Die zag zijn kopbal in doel belanden. Toch ging West Brom met de drie punten aan de haal, dankzij een goal in de tweede helft van Peter Omdewingie. Romelu Lukaku mocht zoals afgesproken niet meedoen tegen zijn club.

Man City won met 5-0 van Aston Villa. Bij City speelde Kompany de hele wedstrijd, Christian Benteke 83 minuten. Silva opende net voor rust de score. Agüero en Tevez scoorden in de tweede helft elk nog twee keer.

Voor Everton en Marouane Fellaini was het geen leuke middag. De club verloor met 2-1 bij Reading, dat pas voor het eerst dit seizoen wist te winnen.