Reactie Rednic: "Goals en resultaten zullen volgen"

Tomas Taecke
| 11 reacties
Rednic: "Goals en resultaten zullen volgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic kwam best overtuigend over op de persconferentie na Zulte Waregem-Standard. De coach van de Rouches bevestigde waar ook veel voetballiefhebbers en analisten in geloven: "De doelpunten en de resultaten zullen snel volgen".

Tomas Taecke in Waregem

Standard speelde wervelend voor de pauze en maakte ook na de kampwissel aanspraak op de volle buit. Dat enkel de doelpunten ontbraken, kan Rednic zijn spelers vooralsnog vergeven.

"In de eerste helft kregen we heel wat kansen om de match te beslissen", zag Rednic in het Regenboogstadion. "Na die tweede helft, waarin ook Zulte Waregem kansen kreeg, kan ik wel vrede nemen met dit resultaat. We speelden tegen een goed team met een goeie organisatie en spelers. Dat hebben ze na de rust laten zien. Het is ook geen toeval dat ze op dit moment de tweede plaats bekleden".

"Ik ben natuurlijk niet in de wolken met het resultaat, maar wel tevreden met wat ik gezien heb. We boeken elke wedstrijd vooruitgang en speelden ook op Lokeren geen kwaaie wedstrijd. Als je hier in Waregem één helft kan domineren is dat goed. Want ploegen doen dit hier niet zo vaak".

"Ik kan mijn spelers niets kwalijk nemen. Soms is er nog een gebrek aan ervaring en concentratie maar ik ben ervan overtuigd dat zowel de doelpunten als de resultaten snel zullen volgen", aldus Mircea Rednic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties