Vilanova niet gerust in Russische trip

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vilanova niet gerust in Russische trip
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona-coach Tito Vilanova is niet gerust in de trip naar Rusland. Morgen speelt FC Barcelona op het veld van Spartak Moskou en het wint er best om de groepszege veilig te stellen.

Tito Vilanova kijkt morgenavond zijn landgenoot Unai Emery in de ogen. De Spanjaard is trainer van Spartak Moskou. "Ik ken Emery nog van zijn periode bij Valencia. Zijn ploeg valt goed aan en de defensie is ook sterk. Russische teams kopen dezer dagen goede en dure spelers en ze zijn ook goed bezig in hun jeugdopleiding. Spelen in Rusland is altijd een lastige opgave, vooral door het weer dat er koud en slecht kan zijn", aldus Vilanova op UEFA.com. Barcelona zou morgen de partij afwerken in een temperatuur rond het vriespunt.

Vilanova wil echter niet weten van een verlies. "Als je de CL wil winnen, moet je van alle teams kunnen winnen. We zullen goed moeten spelen en verwacht het maximale van elke speler. Mochten we hebben gewonnen in Celtic, had ik misschien enkele spelers wat rust gegund, maar nu is deze partij voor ons heel belangrijk", aldus Vilanova die weet dat winst Barcelona verzekerd van een plaats in de achtste finale van het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties