Reactie Deschacht: "Fout op Kouyaté bij die rode kaart"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Deschacht: "Fout op Kouyaté bij die rode kaart"
Foto: © SC

Anderlecht moest bij een 0-1 stand met tien voort na de rode kaart van Bram Nuytinck. Volgens Olivier Deschacht was die kaart niet terecht. "Net voor die fase is er een overtreding op Kouyaté, anders komt die bal nooit tot bij Pato."

Sander De Graeve in Anderlecht

Volgens Olivier Deschacht verdiende Anderlecht meer: "Ze krijgen drie kansen en scoren drie goals, dat krijg je natuurlijk op Champions League-niveau. Het verlies komt hard aan want we waren voor rust de betere ploeg."

"We doen eigenlijk praktisch alles goed maar we verliezen. Bij die eerste goal waren we wel niet geconcentreerd. Nu moeten we winnen op Málaga."

Vooral de fase van de rode kaart zit Deschacht dwars: "Er wordt een fout gemaakt op Kouyaté waardoor Pato de bal kan meepikken. Wanneer die dan neergehaald wordt door Nuytinck is die al naar achter aan het dribbelen, volgens mij was het nooit een rode kaart."

"Binnen enkele seconden vallen we met tien en pakken we die tweede goal. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Ik geef echter nooit op, zelfs bij 1-3 ben ik alles blijven geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties