Reactie Meunier: "Club met twee gezichten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Meunier: "Club met twee gezichten"
Foto: © SC

Thomas Meunier kwam na een uur op het veld in plaats van de geblesseerde Bacca. Voor Meunier waren het zijn eerste speelminuten sinds een enkelblessure hem twee maand aan de kant hield. De aanvaller zag een Club Brugge met twee gezichten.

Sander De Graeve in Brugge

Club Brugge begon erg zwak in het 1-2 verlies tegen Bordeaux. “We slikken andermaal te makkelijk doelpunten. De coach vroeg ons nochtans vooraf om heel hoog druk te zetten, dat is voor de rust helemaal mislukt”, aldus Meunier.

Na de rust kwam Brugge beter in de wedstrijd: “Uiteindelijk zien we een Club Brugge met twee gezichten. Na de preek van onze coach konden we plots wel die druk naar voren brengen.”

“Nu moeten we ons volledig focussen op de competitie en de beker. Helaas is het Europese avontuur nu al voorbij. Ondanks de vele blessures lieten we toch zien dat we iets in onze mars hebben.”

Meunier kwam net terug uit blessure en dat merkte hij: “Ik zat aan het einde volledig kapot, de inspanningen wogen zwaar door.” De aanvaller stond in totaal een half uur op het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties