Preud'homme: "Ik ben onbetaalbaar"

Fabian Morren
| 17 reacties
Preud'homme: "Ik ben onbetaalbaar"
Foto: © SC

Michel Preud'homme voelt zich goed in Saudi-Arabië. Hij kan de stunt met Al Shabab (kampioen) voorlopig niet herhalen. De club staat pas derde, maar Preud'homme denkt niet aan een terugkeer naar Europa.

"De concurrentie heeft zich hier flink versterkt. Vooral Al Hilal, het plaatselijke Anderlecht, dat op de tweede plaats staat. En dan is er Al Fateh, dé verrassing. Alles lukt momenteel bij die ploeg", vertelt Preud'homme aan Het Nieuwsblad.

"Er is hier werk zat", zegt de voormalige doelman. "De voorzitter wil dat Al Shabab uitgroeit tot een echte topclub, naar Europees model. Met mijn Belgische collega's die hier zijn, werken we nu ook intensief met de jeugd. Ik ben bij Al Shabab meer dan trainer. Ik ben bezig met de opbouw en de structuur van de hele club. ik heb dus ook een managementfunctie en dat bevalt me zeer."

Aan elke topclub die een trainer zoekt in België wordt de naam van Preud'homme gelinkt. "Ik denk dat jullie dat scenario moeten opbergen. Vorig seizoen was het mogelijk om mij te komen halen. De nieuwe afkoopsom is onbetaalbaar. Niet alleen voor de Belgische clubs. Er informeerden ook al andere ploegen, maar ook voor clubs uit Turkije of Frankrijk valt dat bedrag niet op te hoesten", weet de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties