Wilmots over Vermaelen: "Hij speelt al weken met pijn in de enkel"

Christophe van den Boom
| 17 reacties
Wilmots over Vermaelen: "Hij speelt al weken met pijn in de enkel"
Foto: © SC

Het gaat van kwaad naar erger met Thomas Vermaelen. De Rode Duivel maakt bij Arsenal de ene fout na de andere en belandde het voorbije weekend op de bank tegen Aston Villa. Bondscoach Marc Wilmots tilt er niet te zwaar aan.

Wenger liet verstaan dat zijn aanvoerder nog niet voldoende gerecupereerd was van het Champions League-duel tegen Montpellier woensdag. Maar stemmen beweren dat de verdediger niet goed met de druk om kan die de aanvoerdersband met zich meebrengt.

Bondscoach van de Rode Duivels Marc Wilmots maakt zich voorlopig geen zorgen over Vermaelen. “Dat hij minder in vorm is, heeft zo zijn redenen. De jongen speelt al vier weken met pijn in de enkel. Daarom heeft hij moeten afhaken voor de interland tegen Roemenië”, vertelde hij aan Het Belang van Limburg.

“Zijn mindere periode heeft dus niks te maken met zijn ingesteldheid of intrinsieke kwaliteiten. Thomas zal pas geblesseerd afhaken voor een wedstrijd als hij niet meer op zijn benen kan staan. Maar hij is wellicht over de grens gegaan. Ik denk dat hij beter een paar weken rust neemt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties