Verhoene verruilt Sint-Gillis-Waas voor Nederlandse VV Hoek

Verhoene verruilt Sint-Gillis-Waas voor Nederlandse VV Hoek
Foto: © SC

Kenny Verhoene heeft ontslag genomen als trainer van 1e provincialer Sint-Gillis-Waas. De oefenmeester kan aan de slag bij VV Hoek in Nederland.

Verhoene kende als speler een succesvolle periode in de Belgische eerste klasse. De verdediger maakte in 1994 de overstap van vierdeklasser SK Lovendegem naar AA Gent, waar hij drie seizoenen vertoefde. Na zijn periode bij de Oost-Vlamingen trok hij naar de toenmalige eersteklasser KRC Harelbeke. Na één seizoen versierde hij een transfer naar de Engelse tweedeklasser Crystal Palace, waar hij niet kon doorbreken. 

Na zijn doortocht in Engeland keerde hij terug naar België en ging aan de slag bij Kortrijk, dat toen nog in de Derde Klasse speelde. Nadien passeerde hij nog bij Red Star Waasland en SV Oudenaarde, alvorens in 2006 een punt te zetten achter zijn spelerscarrière en een leven als trainer te beginnen.

In 2007 ging hij aan de slag bij tweedeprovincialer FC Assenede. Nadien passeerde hij nog bij het Nederlandse VV Zaandam, voor hij bij Sint-Gillis-Waas terechtkwam. Intussen laat hij die club ook achter zich en gaat hij opnieuw aan de slag in Nederland, deze keer bij VV Hoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties