AC Milan op bezoek bij derdeprovincialer

Christophe van den Boom
| 15 reacties
AC Milan op bezoek bij derdeprovincialer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de zomer van 2013 zal AC Milan een trainingsweek organiseren op de velden van derdeprovincialer Schelle Sport. Jonge spelers die aan het 'Junior Camp' deelnemen maken kans op een reis naar Milaan en een ontmoeting met de spelers van de Italiaanse topclub.

Het evenement wordt al enkele jaren georganiseerd in Nederland, maar voor volgend jaar beslisten de Italianen om het project ook naar België over te hevelen. Het sportcomplex van Schelle Sport werd enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Een delegatie van AC Milan reisde af naar het complex en keurde het goed. Als enige locatie in België zal er het ‘Junior Camp’ plaatsvinden.

Jongens en meisjes tussen 7 en 15 jaar kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. De plaatsen zijn beperkt, want slechts 150 spelertjes zullen kunnen deelnemen. De prijs bedraagt zo’n 279 euro voor de volledige vijf dagen. Ook krijgen de kinderen twee officiële kledingsets van AC Milan, een bal van Adidas met het Milan-logo, een sporttas en een certificaat van deelname.

De twee beste deelnemers mogen nadien naar Milaan om er mee te trainen in het complex van de Italianen. Ook mogen ze een wedstrijd bijwonen en ontmoeten ze de sterren van het eerste elftal.

Meer info op: www.acmilanjuniorcamp.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties