Reactie Vandenbergh: "Competitie heeft altijd geprimeerd"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vandenbergh: "Competitie heeft altijd geprimeerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling na de bekeruitschakeling was niet heel groot in Westerlo. Zondag ontvangt Westerlo Sint-Truiden opnieuw in de competitie. Kevin Vandenbergh benadrukte onmiddellijk dat die wedstrijd veel belangrijker is.

Robby Morren in Westerlo

"Het was een echte cupmatch. In Westerlo heb ik al enkele keren een gekke match meegemaakt." Toch is de ontgoocheling na de bekeruitschakeling niet heel groot. "Het is jammer van die penalties maar de match van zondag is 100 keer belangrijker", relativeert de aanvaller onmiddellijk. 

Vandenbergh wil vooral de positieve zaken onthouden. "We hebben getoond dat we mentaal weerbaar zijn. Dat goed gevoel moeten we meepakken naar zondag, het feit dat we telkens goed zijn teruggekomen."

Twijfelachtig
"We hadden graag doorgegaan maar de competitie heeft voor ons altijd geprimeerd. Het is nu zo. We richten ons nu volledig op de wedstrijd van zondag." Of de spits zondag zal kunnen aantreden, is nog twijfelachtig. Hij moest een kwartiertje voor het einde van de 90 minuten naar de kant. "We zullen zien of ik tijdig fit geraak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties