Weuts: "Hoop vertrouwen van de coach te behouden"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Weuts: "Hoop vertrouwen van de coach te behouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Weuts mocht de voorbije twee wedstrijden aan de aftrap komen bij OHL. De verdediger hoopt dat hij het vertrouwen van coach Van Geneugden kan behouden. Dat vertelt hij in een gesprek met Voetbalkrant.

door Robby Morren

Na een hele puike reeks zit OH Leuven nu in een mindere periode met slechts 3 op 15. Toch is panikeren voor niets nodig, zo benadrukt Weuts. "Iedereen werkt voor elkaar, er wordt hard getraind. Alles is nog in orde, we panikeren niet."

"We staan goed in het klassement en we spelen geen slecht voetbal. We moeten gewoon blijven werken en dan zal die overwinning wel weer komen. In de groep speelt absoluut niet het gevoel dat het moet maar we doen er wel alles aan op het veld."

Vertrouwen behouden
Ronny Van Geneugden bracht Weuts tegen Genk en tegen Gent in de plaats van De Roeck aan de aftrap. "Dat geeft een heel goed gevoel. Het is eindelijk op mijn positie want ik heb lang op de linksachter moeten depanneren. Spijtig genoeg viel Wim uit. De coach koos eerst voor Jonas maar in Genk kreeg ik het vertrouwen en ik hoop dat te behouden en elke week mijn match te spelen."

Elke voetballer wil graag starten maar toch zet Weuts het belang van de ploeg op de eerste plaats. "Het ploegbelang primeert en ik wil mijn steentje daartoe bijdragen. Elke speler wil voetballen en zeker op zijn positie dus ik hoop zo verder te kunnen gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties