De Bruyne onzeker over terugkeer naar Chelsea

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
De Bruyne onzeker over terugkeer naar Chelsea
Foto: © SC

Kevin De Bruyne speelt momenteel op huurbasis bij Werder Bremen. In principe keert hij in de zomer terug naar Chelsea. De Bruyne ziet een bankzittersstatuut bij de Londense club echter niet zitten: "Als ik daar niet kan spelen, speel ik wel een niveau lager."

“Normaal gezien keer ik in de zomer terug naar Chelsea”, aldus Kevin De Bruyne aan Bild. “In voetbal veranderen dingen echter snel, heel snel. De ene week sta je twaalfde, de week erna zesde. Je moet vaak omgaan met andere situaties.”

Dat Chelsea van coach wisselde is nog zo’n verandering: “Ik belde deze week met een medewerker van Chelsea. Benitez lijkt een tussenpaus. Voor hoe lang is niet duidelijk. Ik blijf wel de matchen van Chelsea volgen, overwinningen maken me blij, nederlagen frustreren me.”

Geen bankzitter

De Bruyne wil dan ook niet te ver vooruitkijken: “Als voetballer denk je aan de volgende week, misschien de volgende twee weken. Verder kijken dan dat is moeilijk. Ik moet me nu gewoon bewijzen op het veld bij Werder. Als Chelsea me in de zomer niet wil, moet ik andere opties bekijken.”

“Ik kan niet op de bank zitten. Ik ken mezelf goed genoeg, ik kan daar niet tegen. Ik wil vooral voetballen. Als dat bij Chelsea niet kan, dan maar een niveau lager.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties