Macedonië verliest zwaar in Polen

Macedonië heeft een slechte generale repetitie gehouden voor het dubbele duel tegen België in maart volgend jaar. In een oefeninterland in en tegen Polen ging het team van Cedomir Janevski met 4-1 in de boot.

Milik opende iets voor het kwartier de score voor de Polen, waarna tien minuten later Pawlowski de score al kon verdubbelen. 2-0 was ook meteen de ruststand. Na rust bleven de betere kansen van de thuisploeg komen en op het uur leidde dat ook tot een derde doelpunt via Jedrzejczyk. Tien minuten voor tijd werd de pil voor de Macedoniërs nog iets bitterder om slikken via Sobota.

Enkele minuten voor tijd wist Blazhevski nog een eerredder te maken voor de bezoekers, maar verder dan dat kwam Macedonië niet meer. Het land speelt op 22 maart thuis tegen de Rode Duivels, vier dagen later is er een tweede wedstrijd in Brussel.