Courtois: "Beter doen dan vorig seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Courtois: "Beter doen dan vorig seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond speelt het Atlético Madrid van Thibaut Courtois op bezoek bij het grote FC Barcelona. Vorig jaar werd het 5-0 in Camp Nou met drie goals van Messi. Courtois wil het deze keer beter doen: "Ik hoop dat ik genoeg ballen kan tegenhouden deze keer."

Het duel tussen Barcelona en Atlético is een ware topper. De ploeg van Courtois staat tweede in de stand met zes punten minder dan Barcelona. Real volgt op vijf punten van Atlético. “Voor het seizoen had niemand gedacht dat wij eind december als tweede uit de rangschikking naar Barcelona zouden kunnen trekken’, zegt Courtois aan Het Nieuwsblad.

Barcelona verloor nog niet dit seizoen en Lionel Messi steekt in bloedvorm: “Messi heeft intussen al wel genoeg gescoord dit jaar. Hij zal nog wel een paar goaltjes willen, maar we gaan hem geen geschenken aanbieden. Als we de rust halen met 0-0, maken we kans. Want dan zullen zij wel wat nerveus worden.”

Courtois wil het beter doen dan vorig jaar: “Dat was toen nog vroeg in het seizoen en onder de vorige trainer. De omstandigheden zijn helemaal anders nu. We zullen nu beter zijn. Ik hoop dat ik genoeg ballen kan tegenhouden deze keer. Ik hoop dat ik de nul kan houden. Vorig jaar was het ook mijn eerste keer in Camp Nou.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties