Reactie Maes: "Gefrustreerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Maes: "Gefrustreerd"
Foto: © SC

Lokeren gaf een 2-0 voorsprong tegen AA Gent nog uit handen na twee corners. Peter Maes was niet te spreken over de manier waarop Lokeren het weggaf. "We laten ons tweemaal op dezelfde manier ringeloren, dat kan niet."

Sander De Graeve in Lokeren

Peter Maes stond erg teleurgesteld de pers te woord: "We raken de pedalen kwijt na de 2-0 voorsprong. We kruipen veel te veel achteruit. In principe moeten we proberen die derde goal te maken, dan ga je automatisch hoger staan."

Van de manier waarop de goals vielen werd Maes ook niet meteen vrolijk: "We laten ons twee keer op dezelfde manier ringeloren. Mboyo staat telkens tegen Copa, komt een meter achteruit en kopt binnen, één keer kan je dat overkomen, maar de tweede keer moeten die linies dichter op elkaar staan."

Het was van het begin van het seizoen geleden dat Lokeren nog zoiets overkwam: "Toen liepen we vaker na een voorsprong op een doelpunt. Dan nog meestal na een stilstaande fase, ik ben erg gefrustreerd dat het nu opnieuw gebeurd."

Ook het spel van Lokeren vond Maes onvoldoende: "Het is niet door goed spel of vlotte aanvallen dat we 2-0 voorkomen, we mogen blij zijn dat we die doelpunten maken. Nu moeten we ons focussen op de volgende wedstrijden, in rechte lijn naar Play-off 1. Enkele spelers, zoals Patosi, zitten wel op hun tandvlees."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties