Sampdoria gooit Ferrara op de keien

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sampdoria gooit Ferrara op de keien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ciro Ferrara is niet langer de coach van de Italiaanse topklasser Sampdoria Genua. Vandaag besliste de club een einde te maken aan de samenwerking als gevolg van de mindere resultaten.

Sampdoria Genua verloor afgelopen weekend met 3-1 van Catania Calcio en dat was blijkbaar het sein voor de club om Ciro Ferrara te ontslaan. Sampdoria staat momenteel veertiende met amper drie punten voorsprong op de eerste degradatieplaats, ingenomen door Pescara. Eerder had de club wel het vertrouwen in Ferrara behouden na zeven opeenvolgende competitienederlagen in oktober en begin november. Nadien volgden wel twee zeges tegen Genoa en Bologna en een draw tegen Fiorentina maar die hielden Ferrara uiteindelijk niet meer in het zadel. Ook technisch directeur Pasquale Sensibile moet opkrassen bij Sampdoria.

Ferrara was aan de Ligurische kust nog maar in dienst sinds vorige zomer toen hij de U21 van Italië verliet. Hij zal in het Luigi Ferrari Stadion opgevolgd worden door Delio Rossi. Eerder werd Ferrara al eens de laan uitgestuurd bij "zijn" Juventus. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties