Hein Vanhaezebrouck wil seizoen goedmaken

Nicolas Delacourt
| 18 reacties
Hein Vanhaezebrouck wil seizoen goedmaken
Foto: © SC

Na een 1 op 15 wordt het stilaan onmogelijk voor KV Kortrijk om play-off I nog te halen. Toch ziet trainer Hein Vanhaezebrouck nog mogelijkeden om het seizoen mooi te eindigen. "In de beker is ons doel om opnieuw in de finale te geraken", zegt hij aan VRT.

"We hebben geprobeerd om op twee fronten mee te strijden en we hebben dat heel lang goed gedaan. Alleen op het einde viel het tegen", zegt Hein Vanhaezebrouck. "In de cruciale matchen tegen Zulte Waregem en Lokeren hadden we meer punten kunnen pakken. De kloof is nu zo groot dat Play-off I halen moeilijk wordt."

"Van onze acht matchen in 2013 zijn er vijf thuiswedstrijden en de toppers hebben we al gehad. Daar kunnen we nog punten pakken maar wellicht komen we te kort."

Dan rest er Kortrijk nog één groot doel na de winterstop: de beker. "We moeten nu proberen om onze return tegen STVV goed af te werken. Als we daarin slagen, dan rest er ons een halve finale."

"Dan is ons doel om opnieuw in die finale te geraken. Maar dat is niet zo simpel als het lijkt. Maar de beker is nu ons hoofddoel", zegt de trainer van KV Kortrijk. De heenwedstrijd in de kwartfinales van de beker tussen STVV en Kortrijk was 0-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties