Batshuayi: "Simpel en efficiënt spelen"

Batshuayi: "Simpel en efficiënt spelen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi begint zijn draai te vinden in het trio met Mpoku en Ezekiel. Ook tegen Beerschot hebben ze zich laten tonen.

"Samen met Mpoku en Ezekiel luisteren we goed naar de raad van de trainer en de meer ervaren spelers. Ze vertellen ons simpel en efficiënt te spelen, en momenteel verloopt dit vrij goed. Door matchen te spelen geraken we elkaar beter gewend", aldus Batshuayi aan RTBF.

De communicatie met de medemaats vormt volgens de Standard-aanvaller, die geen Engels spreekt, niet zozeer een probleem. "Tijdens de training gebruiken we bepaalde termen die ervoor zorgen dat we ook in een match kunnen communiceren. We hebben daar onze trucjes voor."

Batshuayi kwam ook nog eens terug op de match tegen Beerschot, waarvan vooral de eerste helft niet helemaal van een leien dakje verliep. "De eerste 45 minuten waren niet overtuigend. Er was niet genoeg wilskracht. De vermoeidheid heeft er natuurlijk ook mee te maken, en er waren veel spelers die hard verlangden naar de vakantie en hun familie. Die vakantie zal ons zeker goed doen. We zullen ons goed uitrusten en dan is er de stage om terug volledig in vorm te geraken. De trainer is veeleisend maar daar hebben we nood aan", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties