Vercauteren reageert op zijn 'ontslag'

Vercauteren reageert op zijn 'ontslag'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren verscheen in de Portugese krant A Bola een artikel waarin al werd verwezen naar het ontslag van Franky Vercauteren. De Belg reageert nu op de aantijgingen dat hij geen trainer meer zou zijn van de Sporting Lissabon.

Godinho Lopes had gisteren laten optekenen in het artikel dat Frank Vercauteren al ontslagen was als trainer van Sporting Lissabon, maar dat hij het zelf nog niet wist. Vercauteren zelf nuanceert het verhaal: “Er is een groot verschil tussen de titel en het artikel. Voor zover ik het begrijp blijf ik trainer tot het einde van het seizoen en zou er daarna een andere trainer komen. So what? Ik heb nooit meer gevraagd dan een contract tot volgende zomer en er is me ook nooit meer beloofd”, aldus de Belgische coach tegen Gazet van Antwerpen.

Het gaat niet goed met Sporting Lissabon, dat bij de winterstop de titel al helemaal op zijn buik kan schrijven. Vercauteren moest het tij keren bij de club, maar slaagt daar absoluut niet in. “Wat zou ik nu al bezig zijn met volgend seizoen? De terugronde is al lastig genoeg”, zei Vercauteren daarover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties