Robben overweegt minder interlands te spelen

Mathias Dumarey
| 23 reacties
Robben overweegt minder interlands te spelen
Foto: © SC

Arjen Robben is in de toekomst van plan om minder interlands te spelen voor Nederland. De speler van Bayern München wil zichzelf minder belasten want blessureleed was al vaker zijn deel.

Arjen Robben stond ook in het slot van 2012 weer aan de kant met een blessure aan de rug en het dijbeen. Zo miste hij ook weer een aantal wedstrijden met Bayern München. Om zijn kwetsbare gestel minder te belasten, denkt de Nederlander er nu aan minder interlands te spelen met Oranje.

"Als er wedstrijden van Oranje op het programma staan die misschien niet zo belangrijk zijn, dan lijkt het me wel een optie om me af te melden voor de nationale ploeg. Ik moet daar wel nog eens goed over gaan nadenken", stelt de Nederlandse flankaanvaller in de Tageszeitung.

"Ik moet toegeven dat de nationale ploeg en ik tot nu toe een eerder ongelukkige relatie met elkaar onderhouden. Een oorzaak hiervoor vinden, kan ik niet. Ik had wel al heel wat pech met blessures. Ik wil wel stellen dat ik me niet definitief wil afmelden voor Nederland. Ik vind het nog steeds een heel grote eer om voor mijn land te mogen voetballen", besluit Robben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties