Gudjohnsen al rond de tafel met Club

Gudjohnsen al rond de tafel met Club
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Eidur Gudjohnsen speelt zo goed als zeker niet meer voor Cercle Brugge in de tweede seizoenshelft. De IJslandse spits staat nu heel dicht bij een transfer naar Club Brugge, met wie hij reeds gesprekken had.

Club Brugge heeft met het aanstellen van Arnar Gretarsson, landgenoot en vriend van Gudjohnsen, een extra troef om de aanvaller aan te trekken. Gudjohnsen keerde gisteren met Cercle terug van de winterstage uit Lissabon en vertrok van daar rechtstreeks naar Club-preses Bart Verhaeghe, weet HLN.

De twee partijen zaten dus al samen en Cercle heeft zijn bezwaren voor een vertrek naar de buur ook al opgegeven. Natuurlijk willen ze hun paradepaardje houden, maar die heeft in zijn contract een clausule staan waardoor hij gratis naar het buitenland kan vertrekken naar een club met Europese ambities. Een binnenlandse transfer zou Cercle nog 300.000 euro opleveren. Peanuts, maar beter dan niets.

Gudjohnsen zelf lijkt zijn keuze al gemaakt te hebben. Bij Cercle had hij versterkingen verwacht om de degradatiestrijd tot een goed einde te brengen, maar de minieme financiële armslag van de Vereniging stond dat in de weg. Daarbij lijkt hij op 34-jarige leeftijd nog eens Europees te willen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties