Chelsea morst punten

Chelsea heeft twee dure punten laten liggen in de wedstrijd tegen Southampton. In eigen huis kwamen Hazard & co niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Terwijl er replays bezig zijn van de FA Cup, mocht Chelsea zijn wedstrijd in de Premier League inhalen van toen het naar het WK voor clubs was in Japan. Tegen de vijftiende uit de stand zou dat garant moeten staan voor drie punten, die hen dichter bij de ploegen uit Manchester zou brengen.

Aan de rust stond het al 2-0 voor de thuisploeg, dankzij doelpunten van Ba en Rode Duivel Eden Hazard. Chelsea liet Southampton in de tweede helft meer in de match komen, wat op het uur al leidde tot de aansluitingstreffer via Lambert. Een kwartier voor tijd hadden de fans op Stamford Bridge helemaal geen reden meer tot juichen, toen Puncheon de gelijkmaker scoorde voor de bezoekers. Het bleef uiteindelijk bij 2-2, waardoor Chelsea nu in de stand nog 13 punten minder heeft dan Manchester United.