Garrido: "Play-offs zijn een aantrekkelijk systeem"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 48 reacties
Garrido: "Play-offs zijn een aantrekkelijk systeem"
Foto: © SC

Aan de vooravond van de wedstrijd tegen Cercle kwam Club-coach Garrido terug op het Belgische Play-off systeem. De Spanjaard is positief: "Ik maakte het nog niet mee maar het ziet er aantrekkelijk uit."

Sander De Graeve in Brugge

"Tegen de Play-offs moeten we op ons best zijn. Ik vind het trouwens een aantrekkelijk systeem. Aan het eind van het seizoen spelen de beste teams tegen elkaar, dat is toch geweldig? Ook voor de fans is het interessant, met al die topmatchen. Ik moet het wel nog meemaken eer ik mijn definitieve mening erover opmaak."

Garrido wil dus de beste vorm halen in de Play-offs en rekent daarvoor op Carlos Bacca: "Hij speelde al geweldig. We hebben de beste Carlos Bacca nodig in de tweede seizoenshelft."

Verder wacht Garrido op het einde van de transferperiode: "Misschien veranderen de prestaties van enkele spelers eens januari ten einde is. Nu zitten er veel met een transfer in hun hoofd, als ze dan toch blijven kunnen ze zich helemaal op hun spel concentreren en mij bewijzen dat ze nog in aanmerking komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties