"Niemand betaalt acht miljoen voor Biglia"

Christophe van den Boom
| 76 reacties
"Niemand betaalt acht miljoen voor Biglia"
Foto: © SC

Stéphane Pauwels, columnist van Bel-RTL, blikte in zijn programma '100% Stef' terug op de problemen tussen Biglia en Anderlecht. Volgens Pauwels is Biglia de ideale middenvelder voor Anderlecht, maar te min voor een stap hogerop.

“Anderlecht is een club van zijn niveau. Bovendien is hij er kapitein. Biglia moet blij zijn, want hij speelt er elk jaar voor de titel. Bij welke andere club zal hij dat kunnen doen?”, vraagt Pauwels, een voormalige voetbalscout, zich af. “Biglia heeft de clausule van acht miljoen ondertekend voor hij naar de Copa America trok. Hij dacht dat hij nadien waarschijnlijk bij Barcelona of Bayern München aan de slag zou kunnen. Biglia is een slachtoffer van zijn ego.”

“We moeten eerlijk zijn. Niemand wil zo’n speler voor acht miljoen. Hij is een gemiddelde speler. Biglia zal bij Anderlecht terugkomen en uitgroeien tot een god van het stadion. U zal zien dat als hij openlijk zijn excuses aanbiedt en twee goede matchen speelt, dat de fans zijn naam zullen scanderen."

Ook zegt hij de beslissing van de coach niet te begrijpen. "Ik hou van van den Brom, maar ik begrijp niet dat hij zegt dat Biglia kapitein blijft en nog steeds welkom is in de kern. Lucas heeft het imago van Anderlecht geschonden. Ik zou hem twee maanden bij de reserven laten spelen”, besluit Pauwels zijn betoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties