Engelse kranten streng voor Hazard, collega's zalven

Engelse kranten streng voor Hazard, collega's zalven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Engeland weten ze blijkbaar niet goed wat nu aan te vangen met het incident met Eden Hazard. Die trapte woensdag een ballenjongen en de meningen gaan van ongemeen hard naar zalvend.

De kranten spraken over een 'verwend kind' en 'een schandalige daad'. "Hazard bracht Chelsea in verlegenheid", was er in The Daily Mirror te lezen en The Times sprak zelfs over "Een walgelijke daad".

Van zijn collega's mocht Hazard dan op meer medelijden rekenen. Bad boy Joey Barton verwoordde het zelfs zo: "De enige fout die Hazard maakte, is dat hij niet hard genoeg trapte", aldus Barton op Twitter. Een beetje overdreven, maar wel de teneur die ook andere voetballers hadden. Hazard ging in de fout, maar ook de ballenjongen mocht dat niet gedaan hebben. Een krant wees er zelfs op dat de ballenjongen in de jaren '70 waarschijnlijk in het ziekenhuis was beland na een dergelijk tijdrekken.

Garreth Bale vond de beslissing van de scheidsrechter dan weer "Ongelooflijk". Zoals de meeste van zijn collega's vindt hij dat Hazard niet gestraft hoeft te worden. "Niet te geloven hoe sommigen Hazard aanpakken. Hij moest dat niet doen, maar hij raakte de jongen amper", aldus Michael Owen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties