Benitez aast op verlengd verblijf in Londen

Nicolas Delacourt
| 5 reacties
Benitez aast op verlengd verblijf in Londen
Foto: © SC

Het contract van de huidige Chelsea-coach Rafael Benitez loopt op het einde van dit seizoen reeds af. Als het aan de Spanjaard ligt, blijft hij nog lang bij de Blues.

De prestaties onder Benitez zijn met ups en downs. Ook de relatie met de fans is niet bepaald om over naar huis te schrijven. Nog voor hij de eerste match van Chelsea leidde vroegen de fans al om zijn vertrek. Dit heeft alles te maken met het feit dat Benitez in het verleden aartsrivaal Liverpool trainde, en toen geen al te mooie dingen zei over zijn huidige club. Dit vergeten de Britse fans blijkbaar niet snel.

Er werd lang gespeculeerd over de komst van succescoach Guardiola, maar nu die laatste in Duitsland aan de slag gaat ziet de Spanjaard zijn kans. "Als je alle managers bij deze club analyseert, hoeveel hebben dan een voorbereiding kunnen draaien? Ik niet. Hoeveel managers hebben enorme bedragen kunnen uitgeven? Ik niet. Hoeveel managers moesten halverwege het seizoen naar Japan met geblesseerde spelers en verloren spelers door de Afrika Cup? Alleen ik", dekt hij zichzelf in in de Engelse media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties