Pedersen: "Mechelen was de juiste keuze"

Pedersen: "Mechelen was de juiste keuze"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen is aan een goed seizoen bezig bij KV Mechelen. De Deen zit al aan tien doelpunten, waarvan drie in de laatste twee wedstrijden. De speler denkt dat ook zijn landgenoten bij Mechelen nog zullen doorbreken.

“Junker heeft al veel pech gehad in de afwerking. Misschien dat zoiets in het hoofd gaat spelen, ik heb dat bij Groningen ook meegemaakt. Maar hij zal zich nog herpakken. Enevoldsen gaat zeker nog een sleutelfiguur worden, hij heeft zich moeten terugknokken na een blessure. Ze zijn zeker niet jaloers. En wees gerust, het Deense dynamiet zal nog ontploffen”, aldus Pedersen in Het Nieuwsblad.

De Deense aanvaller is blij dat hij na een moeilijk seizoen met Groningen terug vertrouwen heeft kunnen opdoen. “Ik kon ook naar Nordsjaelland, maar die waren net kampioen geworden. De druk zou te groot zijn geweest, al was het moeilijk om neen te zeggen tegen Champions League-voetbal. De keuze voor Mechelen is de juiste gebleken. Ik krijg het volle vertrouwen van de trainer, waardoor ik ook vlot scoor”, besloot Pedersen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties