Beckham nu officieel van PSG

Christophe van den Boom
| 11 reacties
Beckham nu officieel van PSG
Foto: © SC

David Beckham is officieel van PSG. Eerder berichtten we al dat hij medische testen onderging. Hij is met glans geslaagd en zette zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen.

“Op mijn 37e heb ik meer aanbiedingen dan ooit gekregen en dat is een hele eer. Ik heb gekozen voor PSG, omdat ik nog trofeeën wil winnen. Ik wil PSG en de Ligue 1 ook helpen groeien”, verklaarde Beckham zijn keuze op de persconferentie van PSG.

“Ik heb al in Europa gespeeld en elke keer ik tegen een Frans team voetbalde, was het een van de moeilijkste wedstrijden die ik al speelde. Vooral de wedstrijd van Real Madrid tege Lyon was een van de moeilijkste. Ik scoorde wel tegen Marseille en hoop dat opnieuw te kunnen doen. De Franse ligue barst van de talentvolle clubs en als je naar de top van het klassement kijkt, zie je dat het alle kanten uit kan. Het is dus een uitdaging, maar daar hou ik van.”

Het is nog even wachten voor we Beckham aan het werk zullen zien. “Ik trainde kort mee met Arsenal, maar ik nog een paar weken nodig om volledig fit te geraken. Ik kijk er wel naar uit om opnieuw met Carlo Ancelotti te werken. Ik ken hem nog van Milan en hij is een van de beste trainers die ik in mijn carrière gehad heb. Bij de club lopen ook enkele geweldige spelers rond zoals Zlatan Ibrahimovic.”

Het loon is voor de Engelsman niet belangrijk. Dat wat hij verdient, wordt volledig doorgestort naar verschillende goede doelen voor kansarme kinderen. "Ik krijg van de club geen loon. Dat bedrag wordt in goede doelen die zich inzetten voor kinderen gestoken. Ik ben enorm fier dat ik dat kan en mag doen. Voor mij is dat iets heel belangrijk", besluit Beckham.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties