Kijk vanavond gratis naar Courtois in de Copa del Rey

Kijk vanavond gratis naar Courtois in de Copa del Rey
Foto: © SC

Thibaut Courtois neemt het vanavond met Atlético Madrid op tegen Sevilla om een plaats in de finale van de Copa del Rey. De thuisploeg wil zijn fantastisch seizoen nog wat meer glans geven door ook Sevilla te kloppen.

En een mooi seizoen is het zeker. Atlético staat met 47 punten tweede in de Primera Division én om het allemaal nog wat op te glanzen: ze hebben vier punten meer als stadsgenoot Real. Wel konden ze hun voorbije twee matchen niet winnen en was het 0-3 verlies tegen Bilbao van zondag de grootste ontgoocheling van het seizoen.

Sevilla kende een moeilijke start, maar heeft zich recent herpakt met slechts één verlies de voorbije vijf wedstrijden. Toch staan ze pas elfde op negen punten van een Champions Leauge-plek. Er zijn dus kansen voor Courtois en co.

Doe een gokje!

Voor Unibet is Atlético topfavoriet. Speelt u daar 60 euro op, dan win je 102 euro. Een gelijkspel brengt u 219 euro op.  Als u denkt dat de thuisploeg minstens twee keer zal scoren, dan wint u maar liefst 210 euro! Indien Sevilla drie of meer keer scoort, krijgt u 900 euro.

Als u via DEZE WEBSITE een account opent krijgt u bovendien 60 euro gratis en een gratis match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties