De Camargo naar Lierse en Pletikosa naar Club: toch niet!

Fabian Morren
| 62 reacties
De Camargo naar Lierse en Pletikosa naar Club: toch niet!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is gesloten. 147 transfers werden her en der in handige overzichtjes gestoken. Maar als we alle geruchten mochten geloven, zouden er nog veel meer én andere transfers gebeurd zijn. Daarom een overzicht van de transfers die er niét kwamen in de Jupiler Pro League.

Igor De Camargo ging niet naar Lierse. De spits verhuisde ook niet naar Standard of Anderlecht. Hij ging uiteindelijk naar Hoffenheim.

Bojan Jorgacevic zou vertrekken bij Club Brugge. Niets is minder waar. De Servische doelman verdedigt nog altijd de blauw-zwarte kleuren en gaf onlangs aan te willen vechten voor zijn plek.

Jelle Van Damme zou vertrekken bij Standard. RC Genk stond al klaar om hem over te nemen. Niet dus. De linkspoot speelt de rest van het seizoen gewoon voor… Standard.

Lucas Biglia werd gelinkt aan onder meer Fiorentina en Inter Milaan. Hij bleef ook een hele tijd afwezig, maar wie stond er woensdag tussen de lijnen bij Anderlecht tegen Genk? Juist, Biglia. De Argentijn lijkt ook niet weg te geraken bij Anderlecht.

Laurent Ciman zou net als Van Damme, Goreux en Pocognoli Standard verlaten. Maar het bleef beperkt tot Goreux en Pocognoli. Het Franse Valenciennes wilde Ciman, maar tot een transfer kwam het niet.

Elyaniv Barda zou naar Heerenveen verhuizen. Begin januari zou hij de medische testen afleggen. Van het verhaal klopte niets. Hoewel de toekomst van de Israëliër bij Genk onduidelijk is, is het wel zeker dat hij dit seizoen in Limburg blijft.

Ciprian Marica speelt niet altijd bij Schalke 04. Coach Mircea Rednic zag zijn kans om zijn landgenoot naar Standard te halen, maar de Roemeen bleek al snel niet haalbaar.

Junior Malanda ging in eerste instantie naar Club Brugge, later naar Fulham. Vooral bij die laatste club werd het wel erg concreet, maar Zulte Waregem vond zes miljoen euro niet voldoende.

Roland Juhasz had aanbiedingen van onder meer Trabzonspor. De Hongaar op weg naar een Turks avontuur? Neen, want de verdediger zit nog steeds bij Anderlecht.

Sinan Bolat was plots in beeld bij Club Brugge. Bolat bij Club? Blauw-zwart haastte zich om dat gerucht de kop in te drukken. Bolat speelt nu gewoon nog bij Standard.

Benjamin Mokulu wilde weg bij Lokeren. Bergen bood een uitweg. Lokeren wil hem echter niet laten gaan. Mokulu is nu gewoon nog een speler van Lokeren.

Hosni Abd-Rabou zou naar Anderlecht verhuizen. Althans dat meldde een Egyptische krant. De speler komt uit voor Al Nasr en - u raadt het al - hij speelt daar nog steeds.

Stipe Pletikosa werd de nieuwe doelman van Club Brugge. Of beter: Club had interesse in de Kroaat. De ervaren keeper staat onder contract bij FK Rostov. Later werd duidelijk dat Club in januari geen nieuwe doelman zou halen. (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties