Reactie Persoons: "Dit mochten we niet uit handen geven"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Persoons: "Dit mochten we niet uit handen geven"
Foto: © SC

Koen Persoons scoorde tegen Lierse zijn vijfde goal van het seizoen maar het volstond niet voor de drie punten. "Jammer", sakkert de middenvelder.

Robby Morren in Lier

"Het is jammer dat we tegen Lierse twee punten weggaven. Als je 1-0 voor staat en met 11 tegen 10 mag spelen, dan mag je dat niet meer uit handen geven", oordeelt Persoons.

Lokeren is mathematisch nog niet helemaal zeker van de topzes maar Persoons beseft ook dat play-off 1 niet meer mag ontglippen. "We hadden de voorsprong op de zevende kunnen vergroten maar de kloof bedraagt nog steeds 9 punten. Dat is ook niet weinig."

Mokulu

Mokulu werkte zijn ploegmaats nog in de problemen toen hij een slaande beweging maakte naar zijn tegenstander en met rood van het veld moest. "Het is jammer want hij was de afgelopen weken heel goed bezig. Hij was moeilijk van de bal te zetten maar als hij nu geschorst wordt, zet hij zichzelf natuurlijk buitenspel."

Lokeren staat nu voor twee zware wedstrijden tegen Zulte Waregem en Club Brugge. "Wij mogen niet te ver vooruitkijken maar dat zijn twee ploegen die play-off 1 spelen. Als we nog een rol van betekenis willen spelen mogen we die ploegen niet te ver laten weglopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties