"We moeten erin geloven tegen Oostende"

Fabian Morren
| 0 reacties
"We moeten erin geloven tegen Oostende"
Foto: © SC

Tweedeklasser Dessel Sport begon het nieuwe jaar met een knappe overwinning op de Bosuil en een gelijkspel thuis tegen Roeselare. Met een mooie negende plaats in het klassement is Dessel Sport bezig aan een rustig maar mooi seizoen in tweede klasse.

Zondag trekt de Kempense neo-tweedeklasser naar de kust voor de wedstrijd tegen leider KV Oostende, geen makkelijke opdracht maar geen onmogelijke zo blikt Maarten Van Lieshout vooruit in Het Nieuwsblad.

“Ik voel dat de groep heel scherp staat en er misschien wel iets inzit. Ik kijk alvast uit naar zondag want we bleven twee weekends verstoken van voetbal”, zo zegt Van Lieshout.

Dit weekend begint de derde periode in de Belgacom League terwijl de strijd om de tweede periode pas midden maart beslecht zal worden omwille van de uitgestelde wedstrijden.

Zelf kijkt Maarten Van Lieshout terug op de goede start van Dessel in de terugronde. 2013 werd begonnen met 4 op 6. “We moeten erin geloven en als we spelen als een collectief blok, dan kan er zondag veel”, aldus de centrale verdediger. “In de heenronde maakten we Oostende thuis ook drie punten afhandig, waarom dan zondag niet?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties