Servië maakt achterstand goed in Cyprus

Eerder op de dag won Kroatië al met duidelijke cijfers tegen Zuid-Korea. Nu heeft ook een andere tegenstander in de WK-kwalificatiegroep van België gewonnen: Servië ging met 1-3 winnen in Cyprus.

Cyprus was nochtans voorgekomen dankzij Makridis, maar daarna ontbond Dusan Tadic zijn duivels. De aanvaller van Twente wist twee keer te scoren: een keer voor rust en een keer net na de koffie. Beide doelpunten kwamen er op aangeven van Filip Duricic, ook in Nederlandse loondienst, maar dan bij Heerenveen.

Twintig minuten voor tijd was het basta voor Cyprus dankzij Basta, die de 1-3 eindcijfers wist vast te leggen. Servië moet volgende week aan de bak tegen Kroatië, meteen min of meer de laatste kans om zich nog te plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. Cyprus staat laatste met 3 punten in een groep met Zwitserland en Noorwegen.