De Schutter (Oostende): "Niets moet en alles mag"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
De Schutter (Oostende): "Niets moet en alles mag"
Foto: © SC

Oostende staat momenteel aan de leiding in tweede klasse. De 'Kustjongens' zijn zo op weg naar de winst in het tweede periodekampioenschap. Niels De Schutter is een van de meest opvallende spelers in de ploeg.

De beste positie van De Schutter op het veld is moeilijk in te schatten, want hij kan zowat overal uit de voeten. “Het maakt niet uit waar ik speel. Lionel Gendarme begon dit seizoen als linksachter en ik op de zes. Toen Xavier Luissint met een spierblessure uitviel, heb ik de positie van rechtsachter ingevuld. Wanneer hij hervatte, ben ik verhuisd naar de linksachter”, aldus De Schutter in Het Nieuwsblad.

De kustploeg staat momenteel aan de kop van het klassement en lijkt het tweede periodekampioenschap moeiteloos te winnen. Maar alles kan nog. “We spelen nog dertien finales. We bekijken wedstrijd per wedstrijd, relax en zonder stress. Oostende heeft het grote voordeel dat niets moet en alles mag. We willen wel heel graag. “

Zaterdagavond spelen zij tegen Lommel United. “We proberen daar een goed resultaat neer te zetten en houden in het achterhoofd dat Moeskroen Westerlo ontvangt. Het resultaat van de match tussen de nummers twee en drie kan goed voor ons zijn. Best nemen we zelf eerst de drie punten uit Lommel mee”, weet De Schutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties