Assistent-scheidsrechter gaat boekje te buiten

Thomas Eeckhout
| 4 reacties
Assistent-scheidsrechter gaat boekje te buiten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de Europa League-wedstrijd tussen Vaslui en Inter Milaan in augustus zou het Nederlandse scheidsrechterskwartet haar boekje serieus te buiten gegaan zijn. De assistent-scheidsrechter zou zelfs een brandblusapparaat leeggespoten hebben in het hotel.

De feiten dateren van na de Europa League-wedstrijd tussen het Roemeense Vaslui en Inter Milaan, toen de Nederlandse wedstrijdleiding een met alcohol overgoten diner kregen in het hotel. Na dat diner ging het mis en zou assistent Nicky Siebert een brandblusapparaat leeggespoten hebben in de gang van het hotel. Scheidsrechter Bas Nijhuis, assistent Patrick Langkamp en vierde scheidsrechter Danny Makkelie waren getuige van het voorval, zo meldt De Telegraaf vandaag.

De Nederlandse bond zou pas in de winterstop ingegrepen hebben en Siebert, die momenteel terug actief is in de Jupiler League, de Nederlandse tweede klasse, niet meegenomen hebben op oefenkamp in Turkije. 

Siebert is ondertussen gestopt met internationale duels, naar eigen zeggen omdat het niet meer te combineren met zijn job.

 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties