Lampard geniet van goeie vorm

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Lampard geniet van goeie vorm
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gonsde de afgelopen weken van de geruchten dat Frank Lampard Chelsea zou verlaten aan het einde van het seizoen, maar het clubicoon staat er opnieuw. Lampard etaleert week na week zijn klasse bijThe Blues en een verlengd verblijf lijkt nu toch niet uitgesloten.

De Chelsea-aanvoerder vindt het echter maar normaal dat hij weer op niveau is. “Het is eenvoudig, hoe meer je speelt hoe scherper je bent en hoe meer wedstrijdritme dat je opdoet.”, vertelt hij aan Chelsea TV.

“Ik ben 34, maar ik heb het nog steeds nodig om wedstrijden te spelen om vertrouwen op te doen en zo in mijn spel te komen. Dat mag je vragen aan iedere speler, dat is bij alle andere spelers ook zo.” Hoewel Lampard de laatste tijd sterk staat te spelen, verwacht hij niet iedere wedstrijd in de basis te staan. “Je moet de volledige kern gebruiken, het is nog een lang seizoen en ik verwacht niet om iedere wedstrijd te starten. “

“De laatste weken ben ik echter vaak aan de aftrap verschenen en heb ik erg genoten van de gespeelde wedstrijden.”, besluit de ervaren middenvelder. Lampard trad dit seizoen 18 keer aan voor Chelsea en wist daarin al 11 maal het doel te vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties